Kurs og konferanser

Hotel Kong Carl har lange tradisjoner innen kurs- og konferanse og vi kan skreddersy løsninger for deres behov. Vi har kapasitet til inntil 24 personer i klasseromsoppsett i den største salongen vår. Kino-oppsett tillater flere stoler.

Vår unike atmosfære er egnet for små og store møter og konferanser. Vi tilbyr trådløst nettverk over hele hotellet, samt teknisk utstyr som er nødvendig for at dere skal få et effektivt og vellykket møte. Alt er inkludert i pakkeprisen.

Helpensjon enkeltrom
fra kr 1.495,- *

Tilbudet gjelder for grupper på min. 10 personer.

* Helpensjon inkluderer:

  • Lunsj
  • 3-retters middag med kaffe
  • Overnatting og frokost
  • Kurslokale med standard teknisk utstyr er inkludert
  • Trådløs WIFI over hele hotellet er inkludert

Hotellet gir deg store valgmuligheter og er fleksible i forhold til ulike behov. Hotellet kan tilby mange konferanserom i ulike størrelser og oppsett.

Dagpakke med overnatting kr 395,- per pers.

Dagpakke uten overnatting kr 495,- per pers.

Dagpakke inkluderer kurslokale med standard teknisk utstyr, wi-fi, kaffe/te, frisk frukt og smakfull lunsj.

_MG_4932

Salongene

Møterommene våre langsmed Torggata er pusset opp med flotte tapeter og tregulv og fylt med komfortable møbler i tidsriktig stil. Her finner dere tre salonger som har plass til hhv. 4, 12 og 12 personer i styrebordsoppsett. Dette er lyse og trivelige salonger med alt nødvendig utstyr og trådløst internett. Vårt største møterom passer fint til grupper opptil 24 personer med klasseromsoppsett. Ønsker dere et enklere oppsett, så har vi plass til flere personer her. Alle priser inkluderer fri bruk av alt tilgjengelig utstyr.

_MG_4940