Lutefiskaften, Julebord, Torskeaften

Lutefiskaften

Alle dager i oktober, november og desember fram tom. 18/12.
Lutefiskaftenerne på Hotel Kong Carl blir fort utsolgt, så her gjelder det å være rask med bestilling.
Aperitif, 2 ganger servering lutefisk med alt tilbehør, kaffe og hjemmelaget karamellpudding.
kr 495,-

Julebord

Fra 18. november fram til slutten av desember.
Aperitif før maten.
3-retters tradisjonell julemeny: Akevittmarinert laks, juletallerken med ribbe eller lutefisk (1 gang servering), kaffe og hjemmelaget riskrem m/kirsebærsaus.
kr 595,-

Torskeaften

Torsdager i januar og februar fra 19/1.
Tradisjonell skrei med lever og rogn, Svennersmør og kokte poteter, kaffe og hjemmelaget karamellpudding.
2 ganger servering.
kr 395,-

Vi kan ordne med selskap i eget lokale - fra 2 til 100 personer

Kontakt oss