Månedens 3-, 5- og 6-retters meny

Russiske blinis med kaviar av løyrom og et glass cru champagne fra hoffleverandøren til Det Hvite Hus og slottet i Monaco (1-3-4-7-12)
Russian blinis with caviar and one glass of cru champagne

Denne retten er første rett i 6-retters meny


Akevittgravet laks med pepperotcréme og spinatmajones* (3-4-7)
Aquavit cured salmon with horseradish cream & spinach mayonnaise
Vinforslag: Cloudy Bay Sauvignon Blanc – kr 695,- / kr 139,-

Denne retten er første rett i 3- og 5-retters meny


Sitron Colonello – sitronsorbet med vodka
Lemon Colonello – lemon sorbet with vodka

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus & tranebær* (7)
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine & cranberry
Vinforslag: Bardolini Classico Superiore – kr 795,- / kr 149,-

Et utvalg av modne oster, chutney og nøtter (11-7-8-12)
– med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, chutney and nuts – with a small glass of port

Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk & bringebærsorbet* (3-7-8)
Royal chocolate terrine with caramel & raspberry sorbet
Vinforslag: Châteu Montifaud Pineau (6 cl) – kr 75,-

Pris 6 retter kr 695,-/ 5 retter kr 545,-/ 3 retter kr 395,-*
Vinpakke kr 295,-