Lunsj og middag

Lunsj

Serveres mandag til søndag kl 11–16

Smørbrød / Sandwiches

Vårt store velkjente rekesmørbrød (1-2-3-7-10) – kr 175,-
Håndpillede reker

Karbonadesmørbrød (1.1-3-7) – kr 175,-
Karbonade med løk og salat
Med speilegg – + kr 20,-

Varme retter / Hot dishes

Flesk og duppe (1-7) – kr 195,-
Serveres med kålrotstappe, kokte poteter, duppe og lys saus

Tartar (1-3-7)
Liten 110 g – kr 215,-
Stor 150 g – kr 275,-

Tradisjonell laks med sandefjordssmør (4-7) – kr 215,-
Serveres med kokte poteter og agurksalat

Salat

Cæsarsalat (1-3-7-10) – kr 225,-
Brød med hjemmelaget aioli

Søt avslutning

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem (3-7-8) – kr 155,-
Caramel pudding and whipped cream

Hotellets Ice-Cup (3-7-8) – kr 95,-

Sjokoladefondant (3-7-8) – kr 145,-
Med vaniljeis


À la carte

Serveres mandag til søndag kl 16–21

Forretter / Entrés

Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan (1.1) – kr 135,-
Carpaccio of beef, pine nuts, ruccula and parmesan 

Ristede kamskjell med blomkålpuré og dillmajones (2-3-7-10-14) – kr 135,-
Roasted scallops with cauliflower puree and dill mayonnaise

Akevittgravet laks med pepperrotkrem og spinatmajones (3-4-7-10) – kr 115,-
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise

Hovedretter / Main courses

Serveres mandag til søndag kl 16–21

Kongens hamburger, 100 % kjøtt av storfe servert med cheddarost, bacon, tomat, karamellisert løk og BBQ saus (1-3-7-10) – kr 255,-
The King’s hamburger, 100% minced beef served with cheddar cheese, bacon, tomato, caramelised onion and BBQ sauce

Biff av indrefilet med peppersaus eller bearnaisesaus. Serveres med pommes frites eller amandine poteter og ruccola salat – kr 345,-
Beef tenderloin with pepper sauce or bearnaise sauce. Served with french fries or amandine potatoes and ruccola salad

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær (7) – kr 295,-
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry

Torskefilet med gulrot stuing med kaperssmør og kokte poteter – kr 295,-
Boiled Cod with carrot stew with caper butter and boiled potatoes

Tradisjonell laks med sandefjordssmør. Serveres med kokte poteter og agurksalat (4-7) – kr 265,-
Traditional salmon with sandefjord butter Served with boiled potatoes and cucumber salad

Dessert / After dinner sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem (3-7-8) – kr 125,-
Caramel pudding and whipped cream

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør (3-7) – kr 135,-
Vanilla ice with cherries and egg liqueur

Is-symfoni (3-7-8) – kr105,-
The hotel’s symphony of delicious ice cream

Utvalg av modne oster, oliventapanade, chorizopølse, saltbakte mandler og et lite glass portvin (1-7-8-12) – kr 165,-
A selection of matured cheeses, olive tapenade, chorizo sausage, salt baked almonds – with a small glass of port

Sjokoladefondant med vaniljeis (3-7-8) – kr 145,-
Chocolate fondant with vanilla ice cream


Dagens to-retter for Worker’s Deal

Kjøttkaker med ertestuing
Svinestek med surkål
Flesk og duppe med kålrotstappe
Biffkarbonader med kokte grønnsaker og stekt løk
Laks med sandefjordsaus og agurksalat og asparges