Lunsj og middag

Serveres onsdag–søndag kl 12–20.

Smørbrød/ Sandwiches

Vårt store velkjente rekesmørbrød (gluten-2-egg-melk-10)
Håndpillede reker
kr 145,-

Karbonadesmørbrød (gluten, egg, melk)
Karbonade med løk og salat
kr 135,-

Husmannskost

Flesk og duppe (melk, gluten)
Serveres med kålrotstappe, kokte poteter, duppe og lys saus

Hjemmelagde kjøttkaker (melk, egg)
Serveres med kokte poteter, brun saus og ertestuing

Svinestek med surkål (melk)
Serveres med kokte poteter, brun saus og surkål

Tradisjonell laks med Sandefjordssmør (fisk, melk)
Serveres med kokte poteter og agurksalat

Medium porsjon – kr 159,-
inkl. karamellpudding og kaffe – kr 199,-
Stor porsjon – kr 199,-
inkl. karamellpudding og kaffe – kr 249,-
Barneporsjon – kr 99,-

Sesongens skrei – med lever og rogn

Serveres fra 15. januar til ca mars.
Tradisjonell servering med kokte poteter, gulrot, Sandefjordssmør, lever og rogn
Kr 295,-
inkl. karamellpudding og kaffe – kr 395,-

Søt avslutning

Hjemmelaget karamellpudding med krem (egg, melk)
Kr 95,

Original Flensburg med vaniljeis, kirsebær og eggelikør (melk)
kr 135,-