Konfirmasjon

Menyvalg

  • Scampi med blomkålpuré & dillmajones
  • Braissert svinenakke, smørdampet brokkoli, fløtegratinerte poteter & rødvinssaus
  • Eplekake med nypisket krem

  • Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
  • Vestfoldkylling med sellerirotpuré, rotgrønnsaker og fløtesaus
  • Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem

  • Spekeskinke med frisk melon
  • Tradisjonell laks med sandefjordssmør, kokte poteter og frisk agurksalat
  • Hotellets issymfoni med bærcoulis

Pris: kr 495,- per person

Inkludert i prisen er festoppdekking i eget lokale med hvite duker, tøyservietter og lysestaker. Selskapet må velge samme meny. Blomster står selskapet fritt til å ordne selv.

Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker er inkludert.
Kakene må leveres ferdig pyntet. Obs! Hotellet tar ikke ansvar for medbragte kakefat, det gis ikke erstatning for eventuelle skader.

Det er mulig å velge fritt mellom alle menyene på forrett og dessert.

Det blir sendt en forskuddsfaktura 40 dager før ankomst. Restbeløp gjøres opp ved avreise.