Selskapsmenyer

Meny 1

Meny 1 er vår mest populære meny ifm styremøter, forretningsmøter, ulike sammenkomster og events

  • Akevittgravet laks med pepperrotcrème og dillmajones
  • Dåhjortfilet med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær
  • Hotellets issymfoni

Meny 2

  • Scampi med blomkålpuré og persilleaioli
  • Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
  • Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem

Meny 3

  • Kamskjell med blomkålpuré og dillmajones
  • Helstekt indrefilet av okse med jordskokkpuré, kremet sjalottløk, glasserte beter og smakfull rødvinssaus
  • Husets pannacotta med frisk bærcoulis

Meny 4

  • Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
  • Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urterisotto, frisk spinat og beurre blanc
  • Original Flensburg med vanlijeis, kirsebær og eggelikør

Meny 5

  • Foie Gras terrine med bærgelé og urteolje
  • Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kavia og savoykål
  • Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet

Meny 6

  • Carpaccio av okse indrefilet, trøffeldressing, ruccola og høvlet parmesan
  • Andelår med kremet savoykål, glasserte tranebær og rødvinssaus
  • Pasjonsfruktcrème med friske frukter og bær


3 retters meny – kr 495 per person

Oppgrader til 4 eller 5 retters meny …

4 retters meny – kr 545 per person (velg 1 av de to rettene under – i tillegg til valgt 3 retters. Serveres etter forrett)
Jordskokkchips og trøffelcreme eller Sitron colonello

5 retters meny – kr 595 per person
Modne oster, aprikoschutney og nøtter – med et lite glass portvin (kan kun velges som 5. rett)

Inkludert i prisen er festoppdekking i eget lokale med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
To ganger servering av hovedrett; kr 60 per person.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker; kr 55 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.